Laskun kielen vaihtaminen

Laskun kielen voi valita kaikista Isoltan tukemista kielistä.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lähettää laskusi sillä kielellä, jolla asiakkaasi sen haluaa. Kielivalinnan voi tehdä joko automaattiseksi siten että tietyn asiakkaan kaikki laskut tehdään automaattisesti tietyllä kielellä. Voit myös valita laskulla käytettävän kielen siinä vaiheessa, kun laskutat laskun. Voit valita laskun kielen kaikista Isoltan tukemista kielistä (suomi, ruotsi, englanti, viro, latvia, venäjä, saksa).

Jos joku asiakkaasi haluaa laskut eri kielellä, jolla normaalisti laskutat, kannattaa asettaa laskun kieliasetus kyseisen asiakkaan kontaktikortille. Tämän jälkeen kaikki asiakkaalle tehtävät uudet laskut noudattavat tätä kieliasetusta.

Näin muutat asiakaskohtaisen laskun kielen:

1. Avaa asiakkaan kontaktikortti

2. Klikkaa "Muokkaa kontaktia".

3. Klikkaa kohtaa "Laskun kieli" ja valitse aukeavasta valikosta haluamasi kieli.

Huomathan, että tämä asetus ei muuta aiemmin tehtyjen laskujen kieltä.

Voit aina vaihtaa laskun kielen laskutusvaiheessa:

1. Tee lasku valmiiksi

2. Paina "Esikatsele ja laskuta"

3. Valitse esikatselunäkymän yläpuolelta laskun kieli