Hur skapar jag ett kontantkvitto?

Du kan ändra fakturan till ett kontantkvitto i förhandsgranskningen. Här visar vi hur.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten
  • Skapa ett nytt fakturautkast och fyll i på fakturaraderna det du sålt

• Tryck på 'Förhandsgranska och skicka fakturan' uppe till vänster

• Tryck på 'Fakurans typ' uppe till vänster och välj 'kontantkvitto'

• Om du vill ladda ner kvittot som PDF och skriva ut den, välj det första alternativet i val av faktureringsmetod (till höger), du kan även skicka den per e-post.