Vanliga frågor

Mona Rosenberg avatar
22 artikkelia tässä kokoelmassa
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Fakturering

Mina egna kontaktuppgifter på fakturan: Kan jag ändra på hur de visas?

Ja. Du kan själv välja hur dina egna uppgifter syns uppe i vänstra hörnet på fakturan. Här ger vi instruktionerna för hur du gör det.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Hur skapar jag ett kontantkvitto?

Du kan ändra fakturan till ett kontantkvitto i förhandsgranskningen. Här visar vi hur.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

På vilka sätt kan jag skicka mina fakturor?

Printa ut och posta själv, per e-post, som e-faktura, eller via utskriftstjänsten.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Kan jag skapa fakturor på olika språk?

Ja. Du kan välja mellan svenska, finska, engelska, tyska, estniska, ryska, lettiska och polska. Så här gör du:
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Kan jag fakturera med fler än ett företags uppgifter i ett och samma Isolta -konto?

Nej, tyvärr inte. Varje Isolta -konto är företagsspecifikt, d.v.s. du kan fakturera bara med ett företags uppgifter från ditt Isolta konto.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Kan jag lägga till ROT/RUT-avdrag på fakturan?

Ja. Här är instruktioner på hur du lägger till ROT eller RUT -avdraget på fakturan.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Hur gör jag om jag skickat en faktura med fel uppgifter?

Här ger vi instruktioner för hur du skapar en kreditfaktura eller hur du redigerar en faktura som du redan skickat iväg.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

När får jag till gratis fakturor att skicka iväg?

Här beskriver vi hur gratisversionens fakturagräns fungerar och hur du får till gratis fakturor att skicka iväg.
Mona Rosenberg avatar
Kirjoittaja: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten