Oma tili
Miten lopetan käytön ja irtisanon palvelun?

Tässä annamme ohjeet Isolta palvelun irtisanomiseen

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat lopettaa Isoltan maksullisen laajuuden käytön:

Jos päädyt lopettamaan Isoltan maksullisen laajuuden käytön, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille kirjallisesti sähköpostitse info@isolta.com tai chatin kautta vähintään kuukausi ennen seuraavaa laskutusjaksoa. Lisää vapaamuotoiseen irtisanomisilmoitukseen ainakin yrityksesi nimi ja Y-tunnus (organisaatiotunnus). Irtisanomisilmoituksen jälkeen laskutamme vielä mahdolliset sähköisistä laskuista aiheutuneet kulut.

Irtisanomisilmoituksen jälkeen palautamme tilisi ilmaislaajuuteen, jotta pääset tarvittaessa käsiksi tallentamiisi tietohin myös jatkossa. Ilmaislaajuudella voit lähettää 10 laskua vuodessa maksutta sähköpostipalvelun kautta tai tulostaa PDF-tiedosto.

Jos haluat, poistaa tilisi kokonaan, sekä kaikki sinne tallentamasi tiedot, voit tehdä sen ohjelman kautta Asetukset > Oma tili > Poista tili. Tilin poistaminen ei ole sama kuin tilin irtisanominen.

Kun haluat lopettaa ilmaislaajuuden käytön:

Ilmaislaajuuden käytön lopettaminen ei vaadi sinulta erillistä irtisanomisilmoitusta.

Voit tehdä sen ohjelman kautta Asetukset > Oma tili > Poista tili