Hur skriver jag ut en faktura?

Här visar vi hur du printar ut en faktura från Isolta.

Eva avatar
Skrivet av Eva
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan ger vi instruktioner på hur du skriver ut en faktura:

1. Som du redan tidigare har fakturerat

2. När du fakturerar fakturan

Det här är bra att veta innan du skriver ut fakturor:

• Du kan endast skriva ut fakturerade fakturor. Skriv inte ut fakturautkast, de innehåller inte samma information som en fakturerad faktura.

• Skriv ut fakturan från en dator (inte mobilapparat) eftersom fakturainformationen inte nödvändigtvis visas på rätt sätt om fakturan skrivs ut från mobilen.

• Du kan skriva ut endast en faktura åt gången. Det går alltså inte att t.ex. skriva ut hela månadens fakturor på en gång.

1. Att skriva ut en fakturerad faktura

Om du vill skriva ut en faktura som du redan har skickat till din kund, gör så här:

• Öppna fakturan från fakturalistan ("Visa fakturor")

• Klicka på "Verktyg" uppe till höger --> "Skriv ut"

2. Att skriva ut fakturan genast när fakturan är skapad

I fakturans förhandsgranskning till höger kan du välja fakturans faktureringsmetod. Välj det första alternativet "Skapa PDF och skicka själv". Programmet skapar en PDF -fil av din faktura, som du kan printa ut direkt.

Spara tid! Använd Isoltas utskriftstjänst om du skickar fakturor till kunden per post.

Det enda du behöver göra är att välja denna faktureringsmetod i förhandsgranskningen. Du klickar och kunden får fakturan i posten!

Du sparar tid när du inte behöver skriva ut fakturan, sätta in den i kuvert, lägga till frimärke och föra till posten. Du sparar också pengar - avgiften innehåller papper, kuvert, porto.