När får jag till gratis fakturor att skicka iväg?

Här beskriver vi hur gratisversionens fakturagräns fungerar och hur du får till gratis fakturor att skicka iväg.

Mona Rosenberg avatar
Skrivet av Mona Rosenberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Antalet gratis fakturor som du har att skickat iväg, räknas alltid exakt 12 månader tillbaka från fakturadatumet. Fakturor kommer att frigöras i den takt som du fakturerade under de föregående 12 månaderna. Detta innebär att fakturagränsen inte alltid "nollaa" i slutet av året. Räkningen börjar från det ögonblick då du skickar din första faktura. Om du t.ex. har skickat en faktura den 3.4.2023 kommer den att vara tillgänglig igen den 3.4.2024. Med andra ord "släpps" fakturorna en efter en enligt fakturadatumet. I avsnittet "Visa fakturor" kan du se fakturadatum för de fakturor du har skickat och i vilken takt fakturorna frigörs för återsändning.

I gratisversionen kan du skicka 10 fakturor/12 månader kostnadsfritt via e-post eller skriva ut en PDF-fil. E-fakturor och fakturor som skickas via utskriftstjänsten är alltid en avgiftsbelagd tilläggstjänst, även i den kostnadsfria version.

Tjäna ihop fler gratis fakturor

Du får till gratis fakturor genom att rekommendera Isolta till andra företagare. När din bekant skapar ett eget Isolta -konto, får ni båda 5 gratis fakturor till att skicka iväg. Rekommendera Isolta genom rekommendationslänken inne på ditt Isolta konto:

Kopiera länken och skicka den till din bekant via social media, per e-post eller SMS. När din bekant har skapat ett Isolta -konto, syns de fem extra fakturorna på era bådas konton automatiskt.