Kan jag skapa fakturor på olika språk?

Ja. Du kan välja mellan svenska, finska, engelska, tyska, estniska, ryska, lettiska och polska. Så här gör du:

Mona Rosenberg avatar
Skrivet av Mona Rosenberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan antingen ange språket direkt på fakturan när du förhandsgranskar fakturan, eller som standardinställning för en kund på kundens kontaktkort. Nedan berättar vi hur det går till:

Så här anger du språket direkt på fakturan:

• Börja skapa en ny faktura som vanligt

• När fakturan är klar tryck på "Förhandsgranska och skicka"

• Välj fakturans språk uppe till höger:

Så här anger du standardspråket för en kund:

• Öppna kundens kontaktkort i kontakregistret

• Välj standardspråk på kontaktkortet

När du skapar en faktura och väljer mottagaren, skapas fakturan automatiskt på det språk som du angett för kunden.