Mina egna kontaktuppgifter på fakturan: Kan jag ändra på hur de visas?
Mina egna kontaktuppgifter på fakturan: Kan jag ändra på hur de visas?

Ja. Du kan själv välja hur dina egna uppgifter syns uppe i vänstra hörnet på fakturan. Här ger vi instruktionerna för hur du gör det.

Mona Rosenberg avatar
Skrivet av Mona Rosenberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Standardinställningen utgörs av din logo: Om bilden på din logo är bredare än den är hög, visas dina kontaktuppgifter på en rad nedanför logon. Om logon däremot är högre än den är bred, visas dina kontaktuppgifter till höger om logon.

Den automatiska standardinställningen går att ändra på så här:

Gå till Inställningar --> Mitt företag --> Hur logon visas på fakturan:

Det finns fyra alternativ du kan välja ifrån. Klicka på de olika alternativen inne på ditt konto så ser du hur inställningen visas på fakturan:

Välj det alternativ som passar dig bäst och tryck på OK. Inställningen uppdateras automatiskt på alla dina fakturor.

Observera att uppgifterna för ditt företag alltid också finns nere på fakturan. Om du väljer att visa enbart logon uppe till vänster, finns alltså dina egna uppgifter ändå med på fakturan.