Hur ser min e-post faktura ut när mottagaren får den?

Du kan skicka fakturor per e-post med Isoltas alla versioner. Här visar vi hur din e-post faktura ser ut hos mottagaren.

Mona Rosenberg avatar
Skrivet av Mona Rosenberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur ser e-posten ut hos mottagaren?

Fakturan skickas från adressen e-invoices(at)isolta.com, dvs. hos mottagaren syns avsändaren som Isolta E-fakturatjänst.  I e-postens rubrik framgår det vilket företag som skickat fakturan, dvs. namnet på ditt företag (i exemplet nedan är avsändaren företaget KryddKalle Ab):

E-postmeddelandet är sedan försedd med avsändarens namn, standard meddelande och en länk, via vilken mottagaren kommer åt fakturan.

Därtill anges ditt eget följebrev och fakturans basuppgifter, men dock inte bankkonto eller betalningsuppgifter.

Så här ser e-postmeddelandet alltså ut hos mottagaren när han eller hon öppnar e-postmeddelandet:

Kunden öppnar fakturan sedan via den gröna "Öppna fakturan" knappen. Länken öppnas via en krypterad förbindelse (HTTPS) och webbsidan nås endast med hjälp av denna länk. Där kan mottagaren också ladda ner och spara fakturan i PDF-format vid behov.

OBS! Länken är i kraft i 90 dagar, varefter mottagaren inte längre kommer åt webbsidan.

När mottagaren klickar upp fakturan ser den ut så här: