Hur importerar jag produkter till mitt Isolta -konto från ett externt register?
Hur importerar jag produkter till mitt Isolta -konto från ett externt register?

Du kan hämta in produkter från ett externt register, t.ex. excel eller ett annat program med hjälp av en CSV -fil.

Mona Rosenberg avatar
Skrivet av Mona Rosenberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Öppna produktregistret från startsidan och tryck på "Verktyg"  uppe till höger. Välj sedan "Importera produkter från en CSV-fil":

Beakta dessa kriterier:

• Filformatet måste vara en CSV -fil (fälten måste vara separerade med kommatecken)

• Du kan hämta in max 200 rader, dvs. produkter, per fil åt gången

• Du kan enbart hämta in nya produkter, inte uppdatera redan sparade produkter

• CSV-filen får innehålla enbart numeriska värden eller text, dvs. du kan inte ha med t.ex. € -tecken

Filen måste innehålla följande information:

"Produktnummer","Namn","Enhet","Moms %","Pris excl.moms"

OBS! Om du inte har värden, t.ex. produktnummer, måste du ha med denna kategori, men lämna fälten tomma.

Exempel hur filen ska se ut:

"1","Produkt X","st","24","10.000"
"2","Produkt Z","st","24","12.000"