Verkkolaskun lähettäminen
Näin saat MobilePayn käyttöösi kuluttajan verkkolaskutusta varten
Näin saat MobilePayn käyttöösi kuluttajan verkkolaskutusta varten

Isoltasta voit lähettää verkkolaskuja suoraan kuluttaja asiakkaan puhelimeen MobilePayn kautta.

Eva avatar
Tekijä: Eva
Päivitetty yli viikko sitten

Sinun tarvitsee vain aktivoida MobilePayn yritystilin (Invoice) ja liittää se Isoltaan. Aktivoimalla MobilePayn voit tarjota kuluttajille helpon ja nopean vaihtoehdon laskujen vastaanottamiseen sekä maksamiseen perinteisempien vaihtoehtojen rinnalla.

Ensimmäinen askel on perustaa yrityksellesi MobilePay-yritystili (Invoice).

MobilePay yritystilin perustaminen

• Luo MobilePayn Yritystili rekisteröitymällä osoitteessa: www.mobilepay.fi/rekisteroidy.

• Syötä sähköpostiosoite ja luo salasana sekä hyväksy ehdot ja napauta rekisteröidy. - Ne toimivat käyttäjätunnuksena ja pääset kirjautumaan niillä jatkossa MobilePay portaaliin.

• Hyväksy ehdot ja valitse haluatko vastaanottaa MobilePayn tiedotteita. Jatka napauttamalla Rekisteröidy

• Saat sähköpostin, jossa pyydetään vahvistamaan ilmoittamasi sähköpostiosoite.
    Vahvista sähköpostiosoitteesi napauttamalla sähköpostiviestissä olevaa painiketta

Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla. Huom! Isoltan asiakkaana sinulta ei veloiteta MobilePayn aloitusmaksua

• Syötä yrityksen perustiedot. Osa tiedoista voi tulla automaattisesti ja niitä
    pääsee muuttamaan jälkikäteen.

• Täydennä yhteyshenkilön tiedot, olemme tarvittaessa häneen yhteydessä lisätietojen keräämistä varten.

• Hyväksy sopimusehdot. Jatka valitsemalla Seuraava

• Vastaa lomakkeen kysymyksiin

• Kirjoita kampanjakoodi ISOLTA. Viimeistele rekisteröityminen klikkaamalla Seuraava

• Valitse tuotelistasta INVOICE painamalla Lisää tuotteen kohdalta ja klikkaa Seuraava.

• Lisää logo, osoite, pankkitili, johon haluatte saada MobilePay maksut.

• Valitse tilitysrytmi ja palkkioiden maksutapa ((bruttotilitys tai lasku)

• Jatka klikkaamalla Tallenna muutokset.

• Vahvista vielä pankkitili ohjeen mukaisesti

• Lopuksi saat sähköpostiisi vahvistusviestin onnistuneesta rekisteröinnistä

MobilePay pyytää tarvittaessa lisädokumentaatiota rekisteröitymisen jälkeen sähköpostitse tai soittamalla yhteyshenkilölle

Osakeyhtiön omistajien tietojen toimittamiseen voi käyttää MobilePayn sivuilta löytyvää lomaketta, pääset lomakkeelle tästä.

MobilePayn yritystilin integrointi Isoltaan

Kun olet perustanut MobilePay-yritystilin, tulee sinun vielä sallia kuluttajan verkkolaskutus Isoltan asetuksien kautta. Näillä ohjeilla se onnistuu:

1. Asetukset. > Verkkolaskutus > Kuluttajan MobilePay-verkkolaskutus > Salli (kts.kuva).

2. Isolta ohjaa kirjautumaan MobilePayn-yritystilille.

3. Kirjautumisen jälkeen sinua pyydetään sallimaan kolmannen osapuolen integroida MobilePay ratkaisu puolestasi. Tarkista, että kohta Invoice on ruksittu ja valitse Kyllä, salli.

4. Isolta pyytää vielä vahvistamaan painikkeella, että olet sallinut MobilePayn laskut, jonka jälkeen Integrointi vahvistetaan.

5. Lopuksi valitse “Sulje”.

Nyt Kuluttajan MobilePay-verkkolaskutus -kohdassa, lukee Sallittu ja olet valmis lähettämään laskuja kuluttajille MobilePay-sovellukseen. Varmista aina, että asiakkaallasi on myös MobilePay käytössä ja haluaa vastaanottaa laskut sitä kautta.

MobilePay yritystilin irtisanominen

Isoltan palvelun irtisanominen ei irtisano MobilePay yritystiliä, se pitää tehdä erikseen MobilePayn kautta. MobilePay-yritystilin sopimuksen voi irtisanoa kirjallisesti ilman irtisanomisaikaa.

MobilePayn yritysasiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 9-16, osoitteesta business.support@mobilepay.com tai numerosta 0200 72772. Kattavat ohjeet MobilePayn käytöstä yrittäjälle, löydät täältä.