Verkkolaskun vastaanotto
Mistä näen minulle saapuneet ostolaskut?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun sinulle saapuu uusi lasku Isoltan ohjelmaan, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla. Ilmoitus lähetetään samaan osoitteeseen, joka sinulla on ohjelman käyttäjätunnuksena.

Löydät sinulle lähetetyt laskut ohjelman Työpöydän kautta Ostolaskut tai päävalikon kautta, kohdasta Ostolaskut.

Avoimet laskut näkyvät Käsittelemättömät osiossa ja maksetut laskut Maksetut osiossa. Piilotettu osioon voi siirtää esim. virheelliset laskut tai esim. hyvityslaskut. Ostolaskuja ei voi poistaa.

Voit hallinnoida ilmoituksiasi tilisi asetuksien kautta (Asetukset -> Ilmoitukset):