Miten maksan saapuneen ostolaskun?
Päivitetty yli viikko sitten

Ostolaskuja ei ole mahdollista maksaa suoraan ohjelman kautta. Laskut tulee siis edelleen maksaa verkkopankissa. Olemme tuoneet ohjelmaan muutaman laskun maksamista helpottavan toiminnon, QR-koodin ja virtuaaliviivakoodin.

Mene kohtaan Ostolaskut ja klikkaa Maksa lasku:

Voit kuvata pankin mobiilisovelluksella tietokoneen näytöllä näkyvän QR-koodin:

Vaihtoehtoisesti voit kopioida virtuuaaliviivakoodin, jonka syötät verkko- tai mobiilipankkiin:

Laskulla on myös näkyvillä kaikki maksuun tarvittavat tiedot. Voit halutessasi syöttää ne verkko- tai mobiilipankkiin manuaalisesti.