Joskus harvoin laskun vastaanottajan tietoja on muutettava jo laskutettuun laskuun.

Esim. Isoltan perintäpalveluun lähetettävässä yritysasiakkaan laskussa tulee olla vastaanottajan Y-tunnus, jotta se voidaan käsitellä yritysperintätoimeksiantona eikä kuluttajaperintätoimeksiantona. Jos Y-tunnus puuttuu alkuperäisestä laskusta, se pitää lisätä jälkikäteen ennen laskun lähettämistä perintäpalveluun.

Näin muokkaat laskun vastaanottajan tietoja jo laskutettuun laskuun:

• Avaa laskutettu lasku laskuluettelosta (Näytä laskut)

• Paina Toiminnot -tippuvalikkoa laskun oikeassa yläkulmassa ja valitse Muokkaa laskua

• Paina laskun vastaanottaja -kenttää ja muokkaa tietoja asiakkaan kontaktikortilla

• Paina Esikatsele ja laskuta vasemmassa yläkulmassa

• Laskuta lasku "uudelleen" valitsemalla oikeasta laskutustapavalikosta Luo PDF ja tallenna/lähetä itse.

HUOM! Älä kuitenkaan lähetä laskua asiakkaallesi uudelleen. Asiakkaan muutettujen tietojen tallentaminen vaatii, että laskun "laskuttaa" uudelleen. Lasku tallentuu PDF -tiedostona koneellesi, mutta voit poistaa tiedoston samantien. Lasku jää talteen Arkhimedekseen normaalisti.