Verkkolaskun lähetys ei onnistu ja ohjelma antaa virheraportin
Verkkolaskun lähetys ei onnistu ja ohjelma antaa virheraportin

Jos laskulla on virhe, ohjelma saattaa antaa virheraportin. Voit lähettää sen meille, jolloin voimme selvittää mikä aiheuttaa ongelman.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Jos ohjelma ilmoittaa, että verkkolaskun lähetys ei onnistu ja tarjoaa raportointimahdollisuutta, voit lähettää virheraportin Isoltalle. Silloin voimme yrittää tutkia tarkemmin, mikä aiheuttaa virheen.

Kun painat "Raportoi"-painiketta, ohjelma tallentaa virheraportin työpöydällesi. Sen nimi on "IsoltaVirheraportti.txt". Lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@isolta.fi.