Sähköisen laskun lähetys ei onnistu ja ohjelma käskee tarkistamaan API-avaimen
Sähköisen laskun lähetys ei onnistu ja ohjelma käskee tarkistamaan API-avaimen

Jos sähköisten laskujen lähetys on aiemmin onnistunut, mutta nyt ei, vika on luultavasti vanhassa ohjelmaversiossa.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Tammikuusta 2021 alkaen sähköisten laskujen lähetys ei onnistu enää vanhemmilla ohjelmaversioilla kuin 6.5(3).

Mikäli yrittää lähettää verkkolaskuja vanhoilla versiolla, tulee seuraavanlainen virheilmoitus:

Kirjautuminen Isoltan verkkolaskupalveluun ei onnistunut, tarkista API-avain.

API-avaimessa ei todennäköisesti kuitenkaan ole mitään vikaa, kirjautuminen vain ei enää onnistu vanhalla versiolla. Jos saat tällaisen virheilmoituksen, tarkista Arkhimedeksen versionumero ja päivitä tarvittaessa uusimpaan:

Jos käytössäsi on hyvin vanha kone, päivitys ei välttämättä onnistu. Silloin ratkaisu voi olla ottaa käyttöön Online -versiomme. Jos olet vähänkin epävarma, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.