Arkhimedes Desktop ja MacOS

Tässä artikkelissa kuvataan vaihtoehdot Macin Big Sur -käyttöjärjestelmässä.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Arkhimedes Desktop -versio ei ole täysin yhteensopiva Macin uusimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Ohjelma saattaa kaatua esim. tulostuksen yhteydessä.

Lisenssisyistä *) Arkhimedesta ei sellaisenaan enää voi päivittää MacOS-yhteensopivaksi. Vaihtoehdoiksi jää:

*) Arkhimedes perustuu FileMaker-nimiseen ohjelmaan. FileMaker on sisäänrakennettu Arkhimedekseen, joten se ei näy juuri käyttäjälle. FileMaker ei kuitenkaan tarjoa tällaista lisenssimallia enää. Jotta saa FileMakerin tuen uusiin käyttöjärjestelmiin, FileMaker on hankittava erikseen.