Arkhimedes Desktop -versio ei ole täysin yhteensopiva Macin uuden käyttöjärjestelmän, Big Surin kanssa. Ohjelma saattaa kaatua esim. tulostuksen yhteydessä.

Lisenssisyistä *) Arkhimedesta ei sellaisenaan enää voi päivittää Big Sur -yhteensopivaksi. Vaihtoehdoiksi jää:

*) Arkhimedes perustuu FileMaker-nimiseen ohjelmaan. FileMaker on sisäänrakennettu Arkhimedekseen, joten se ei näy juuri käyttäjälle. FileMaker ei kuitenkaan tarjoa tällaista lisenssimallia enää. Jotta saa FileMakerin tuen uusiin käyttöjärjestelmiin, FileMaker on hankittava erikseen.