Uuden Arkhimedes-version käynnistäminen ei onnistu ja saan virheilmoituksen, jonka mukaan koneestani puuttuu VCRuntime140.dll
Uuden Arkhimedes-version käynnistäminen ei onnistu ja saan virheilmoituksen, jonka mukaan koneestani puuttuu VCRuntime140.dll

Arkhimedeksen työpöytäversion päivitys pysähtyy puuttuvaan Windowsin laajennukseen,

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Virheilmoituksen syynä on se, että koneestasi puuttuu Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable -päivitys. Ohjelma tarvitsee sen toimiakseen.

Voit ladata puuttuvan laajennuksen Microsoftin sivulta: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=52685

Kun olet sivulla, valitse ensin kieleksi esimerkiksi englanti ja klikkaa "Download".

Valitse seuraavaksi 64-bittinen versio.

Klikkaa seuraavaksi "Next", jolloin lataus käynnistyy. Kun lataus on valmis, asenna laajennus ja käynnistä sitten Arkhimedes uudelleen.