Arkhimedes Desktop
Rekisteröidy Isoltan verkkolaskupalveluun

Isoltan Verkkolaskupalvelun avulla voit lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostilaskuina tai tulostuspalvelun kautta.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Saat Isoltan verkkolaskupalvelun käyttöösi lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen info@isolta.fi.

Yritys:

Y-tunnus:

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:

Rekisteröityäksesi Isoltan verkkolaskupalveluun sinun tulee hyväksyä sen käyttöehdot.

Käsittelemme rekisteröitymisesi yleensä yhden arkipäivän kuluessa. Lähetämme sähköpostiisi API-avaimen, joka tulee syöttää Arkhimedekseen verkkolaskutilin tietoihin.

Näin syötät API-avaimen Arkhimedekseen:

Päätaso --> Asetukset --> Sähköinen lasku --> API-avain:

Kun olet syöttänyt API-avaimen Arkhimedekseen, voit aloittaa verkkolaskujen lähettämisen.