Isolta- tiliin syöttämäsi y-tunnus lukitaan siinä vaiheessa, kun syötät sen yrityksesi tietoihin.

Y-tunnusta käytetään yrityksen tunnistetietona Isoltassa ja kumppaneidemme kanssa tarjottavissa lisäpalveluissa, joten sitä ei voi itse vaihtaa jälkeenpäin. Tällä varmistamme myös mm. maksullisen laajuuden tilaamisen yhteydessä sopimuksen yrityksesi ja meidän välillä.

Mikäli y-tunnuksesi vaihtuu ja haluat jatkaa käyttöä samalla Isolta- tililläsi, otathan yhteyttä asiaskaspalveluumme info@isolta.com tai lähettämällä viestin oikean alakulman viestintätoiminnon kautta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?