Avaa asiakkaan tiedot  Näytä kontaktit napin kautta tai lisää kokonaan Uusi kontakti.

Klikkaa +Verkkolaskuosoite nappia ja täytä tiedot (Verkkolaskuosoite and Välittäjän tunnus). Jos sinulla ei ole asiakkaan tietoja, voit tarkistaa ne verkkolaskuosoite.fi tai kysyä asiakkaaltasi.

Varmista myös, että olet lisännyt tietoihin muut pakolliset laskutustiedot (postiosoite, y-tunnus jne). Ja muista painaa Tallenna tiedot lopuksi.

Hienoa, nyt voitkin siirtyä luomaan uutta laskua ja lähettää sen verkkolaskuna.

Jos olet tallentanut verkkolaskuosoitteet asiakkaan kontaktikortille, palvelu asettaa laskutustavan automaattisesti verkkolaskuksi.

Ps. Voit syöttää verkkolaskuosoitteet myös laskuttamisen yhteydessä. Silloin palvelu kysyy haluatko tallentaa tiedot myös asiakkaan kontaktikortille.