Voit kirjautua Isolta Arkhimedes -tilillesi puhelimen Internet-selaimella samalla tavalla kuin tietokoneella. Eli avaa puhelimen selaimessa www.isolta.fi ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Kun tallennat kirjautumistunnuksesi selaimeen, et tarvitse joka kerta syöttää tunnuksiasi uudelleen.

Sinun ei siis tarvitse käydä puhelimen sovelluskaupassa.

Voit myös tallentaa kirjautumissivun puhelimesi aloitusvalikkoon. Näin käytät Arkhimedesta kännykälläsi kuten mitä tahansa muuta sovellusta.

Alla annamme ohjeet miten tämä tehdään

1. Android puhelimessa
  2.  Iphonella

1. Android

Näin kirjaudut Arkhimedekseen android puhelimesi selaimessa ja lisäät Arkhimedeksen puhelimesi aloitusnäyttöön:

2. Iphone

Näin kirjaudut Arkhimedekseen Iphonen selaimessa ja lisäät Arkhimedeksen puhelimesi aloitusnäyttöön: