Kuinka käytät Isolta palvelua puhelimella?

Tässä artikkelissa näytän miten voit lisätä Isoltan kirjautumissivun puhelimesi aloitusnäyttöön.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Voit kirjautua Isolta-tilillesi puhelimen Internet-selaimella samalla tavalla kuin tietokoneella. Eli avaa puhelimen selaimessa www.isolta.fi ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Kun tallennat kirjautumistunnuksesi selaimeen, et tarvitse joka kerta syöttää tunnuksiasi uudelleen.

Sinun ei siis tarvitse käydä puhelimen sovelluskaupassa.

Voit myös tallentaa kirjautumissivun puhelimesi aloitusvalikkoon. Näin käytät Isolta palvelua kännykälläsi kuten mitä tahansa muuta sovellusta.

Alla annamme ohjeet miten tämä tehdään

1. Android-puhelimessa

2.  iPhonella

1. Android

Näin kirjaudut Isoltaan android-puhelimesi selaimessa ja lisäät Isolta palvelun puhelimesi aloitusnäyttöön:

2. iPhone

Näin kirjaudut Isoltaan iPhonen selaimessa ja lisäät Isolta palvelun puhelimesi aloitusnäyttöön: