Oma tili
Kuinka siirrän tiedot Isolta palvelusta Procountor Solo -palveluun?
Kuinka siirrän tiedot Isolta palvelusta Procountor Solo -palveluun?

Tässä artikkelissa kerromme miten siirrät aiemmat laskut, asiakkaat ja tuotteet nykyisestä Procountor Solo -palveluun.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Saat kaikki Isoltaan tallentamasi tiedot siirrettyä Procountor Soloon.

Näin siirrät tiedot (alla tarkemmat ohjeet kuvaruutukaappauksineen)

1. Kirjaudu Isolta tilillesi

2. Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"

3. Hyväksy ehdot Isolta tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta

4. Kirjoita Isolta tilin salasana

5. Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)

6. Kopioi siirtoavain leikepöydälle

7. Kirjaudu Procountor Soloon

8. Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Isoltasta"

9. Kirjoita Isolta tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään

10. Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"

11. Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.

Katso tietojen siirtämisen tarkemmat ohjeet tämän artikkelin alaosasta.

Huomioi nämä asiat tietojen siirtoon liittyen:

• Siirron voi tehdä vain kerran ja siirron jälkeen Isolta tili lukitaan

• Siirtoa ei voi tehdä toiseen suuntaan, eli Solosta Isoltaan

• Tietojen siirto ei kestä kauaa, vain muutamia minuuutteja korkeintaan

• Palvelua ei kannata käyttää muuhun sillä aikaa

• Jos laskutat laskuja Solo -palvelussa ennen kuin olet siirtänyt tiedot Isoltasta, pidä huoli siitä, että laskunumerointi jatkuu siitä mihin olet Isoltassa jäänyt. Solo -palvelussa voit valita seuraavan laskun numeron ohjelman Asetuksista -> Laskutusasetukset.

• Tietojen siirto kannattaa tehdä niin pian kuin mahdollista. Jos siirrät tiedot vasta sen jälkeen, kun olet jo laskuttanut Procountor Solo -palvelussa, laskunumerointi saattaa mennä sekaisin ja asiakkaista sekä tuotteista saattaa muodostua tuplaversioita.

Mitkä tiedot siirtyy?

Kaikki Isolta-tilillesi tallentamat tiedot siirtyy, eli:

• Aiemmat laskut

• Laskumerkinnät

• Asiakasrekisteri

• Asiakkaiden kontaktikortille tallentamat kontaktitapahtumat ja memot

• Tuotteet

• Raportit

• Laskutusasetukset

• Yrityksesi perustiedot mukaanlukien pankkitili(t) ja logo

Huomioithan, että mahdolliset ostolaskut eivät siirry mukana, vaan ne tulee tulostaa kirjanpitoa varten ennen siirtoa.

Mitä tapahtuu jos EN siirrä tietoja?

Aloitat Procountor Solo -palvelun käytön ns. tyhjältä pöydältä ja Isolta tilisi jää voimaan kunnes irtisanot palvelun.

Kuvalliset ohjeet tietojen siirtoon

Kirjaudu Isolta tilillesi
Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"

Hyväksy ehdot Isolta tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta
Kirjoita Isolta tilin salasana
Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)

Kopioi siirtoavain leikepöydälle
Kirjaudu Procountor Soloon

Kirjaudu Procountor Soloon
Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Isoltasta"
Kirjoita Isolta tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään

Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"
Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.