Saat kaikki Arkhimedekseen tallentamasi tiedot siirrettyä Accountor Go:hon, joka perustuu Finago Solo nimiseen ohjelmistoon (Isoltan käyttöliittymässä puhutaan Finago Solosta, joka on käytössä Accountor Go:ssa ohjelmistona).

Näin siirrät tiedot (alla tarkemmat ohjeet kuvaruutukaappauksineen)

1. Kirjaudu Arkhimedes tilillesi
  2. Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"
  3. Hyväksy ehdot Isolta Arkhimedes tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta
  4. Kirjoita Isolta tilin salasana
  5. Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)
  6. Kopioi siirtoavain leikepöydälle
  7. Kirjaudu Finago Soloon (Accountor Go -palveluun)
  8. Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Arkhimedeksesta"
  9. Kirjoita Arkhimedes tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään
  10. Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"
  11. Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.

Katso tietojen siirtämisen tarkemmat ohjeet tämän artikkelin alaosasta.

Huomioi nämä asiat tietojen siirtoon liittyen:

• Tietojen siirto ei kestä kauaa, vain muutamia minuuutteja korkeintaan
  • Palvelua ei kannata käyttää muuhun sillä aikaa
  • Jos laskutat laskuja Go -palvelussa ennen kuin olet siirtänyt tiedot Arkhimedeksesta, pidä huoli siitä, että laskunumerointi jatkuu siitä mihin olet Arkhimedeksessa jäänyt. Go -palvelussa voit valita seuraavan laskun numeron ohjelman Asetuksista -> Laskutusasetukset.
  • Tietojen siirto kannattaa tehdä niin pian kuin mahdollista. Jos siirrät tiedot vasta sen jälkeen, kun olet jo laskuttanut Accountor Go -palvelussa, laskunumerointi saattaa mennä sekaisin ja asiakkaista sekä tuotteista saattaa muodostua tuplaversioita.
  • Tietojen siirron yhteydessä Arkhimedes sopimuksesi irtisanotaan automaattisesti.

Mitkä tiedot siirtyy?

Kaikki Arkhimedes Online -tilillesi tallentamat tiedot siirtyy, eli:

• Aiemmat laskut
  • Laskumerkinnät
  • Asiakasrekisteri
  • Asiakkaiden kontaktikortille tallentamat kontaktitapahtumat ja memot
  • Tuotteet
  • Raportit
  • Laskutusasetukset
  • Yrityksesi perustiedot mukaanlukien pankkitili(t) ja logo

Mitä tapahtuu jos EN siirrä tietoja?

Aloitat Accountor Go -palvelun käytön ns. tyhjältä pöydältä ja Isolta Arkhimedes tilisi jää voimaan kunnes irtisanot palvelun.

Kuvalliset ohjeet tietojen siirtoon

Kirjaudu Arkhimedes tilillesi
Mene ohjelman asetuksiin ja sieltä "Solo siirto"

Hyväksy ehdot Isolta Arkhimedes tilin sulkemisesta ja sopimuksen purkamisesta
Kirjoita Isolta tilin salasana
Luo siirtoavain (pitkä kirjain/numerosarja)

Kopioi siirtoavain leikepöydälle
Kirjaudu Finago Soloon (Accountor Go -palveluun)

Kirjaudu Finago Soloon (Accountor Go -palveluun)
Mene ohjelman asetuksiin ja valitse "Tietojen siirto Arkhimedeksesta"
Kirjoita Arkhimedes tilisi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja liitä kopioimasi Siirtoavain kenttään

Klikkaa "Aloita tietojen siirtäminen"
Valmis! Ohjelma ilmoittaa, kun tiedot on siirretty.