Isoltan Verkkolaskupalvelussa tehdään tietoturvapäivitys 31.12.2019. Vanhat Arkhimedes-versiot käyttävät ns. vanhaa salausprotokollaa (TLS 1.0), joka tulee korvata uudemmalla.

Jotta verkkolaskujen lähetys jatkossakin onnistuu, tulisi Arkhimedes päivittää uusimpaan versioon (Arkhimedes 6.5, julkaistu 29.3.2019) *). Ohjelman muutoshistoria löytyy täältä: https://www.isolta.fi/arkhimedes6/lataa/versiohistoria.

Uusin Arkhimedes-versio edellyttää 64-bittistä käyttöjärjestelmää (ylivoimaisesti suurin osa uudemmista käyttöjärjestelmistä on 64-bittisiä).

Ennen Arkhimedeksen päivitystä on hyvä tarkistaa, että käyttöjärjestelmän päivitykset on asennettu. Windowsissa tulisi olla vähintään Windows 7 (Ultimate tai Professional) -käyttöjärjestelmä, Mac-tietokoneissa, vähintään 10.12 -versio (Sierra).

Uusin versio päivitysohjeineen löytyy täältä:

Mikäli olet epävarma tietokoneesi käyttöjärjestelmästä tai päivityksestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

*) Verkkolaskujen lähetys saattaa onnistua Arkhimedeksen vanhemmilla versioilla jatkossakin, mutta tämä riippuu tietokoneen käyttöjärjestelmän ominaisuuksista. Paras tapaa varmistaa, että verkkolaskujen lähetys jatkossakin onnistuu, on asentaa uusin Arkhimedes-versio

Vinkki: Vaihtoehto Arkhimedeksen versiopäivitykselle on ottaa käyttöön Arkhimedeksen online-versio. Online-versiota käytetään internet-selaimella ja siinä päivityksiä ei tarvitse itse asentaa – uusin versio on aina käytettävissäsi, samoin hoidamme varmuuskopiot puolestasi.

Lisätietoa online-versiosta tällä sivulla: https://www.isolta.fi/siirry-onlineen.