Isolta tarjoaa ratkaisut myös yrittäjän kirjanpitoon. Jos haaveilet työkalusta, jolla hoidat kaikki taloushallinnon rutiinit laskutuksesta ja laskujen maksamisesta kuittien käsittelyyn ja kirjanpitoon – jatka lukemista!

Olemme kehittäneet täysin uuden yrittäjän tarpeisiin suunnitellun työkalun, Procountor Solon, jolla yrittäjä hoitaa omat juoksevat taloushallinnon rutiinit helposti – samalla kirjanpitäjän hoitaessa kirjanpidon hänelle sopivalla työkalulla. Procountor Solon taustalla toimii Suomen johtava kirjanpito-ohjelma Procountor.

Katso videosta miten Procountor Solo toimii yrittäjän kirjanpitoarjessa

Tämän ratkaisun "juju" on se, että yrittäjä voi käyttää hänelle sopivaa ohjelmaa ja kirjanpitäjä omiin tarpeisiinsa soveltuvaa ohjelmaa ilman, että yhteistyö on jommankumman ehdoilla. Lähdimme kehittämään tätä ratkaisua tunnistettuamme, että yrittäjän ja kirjanpitäjän tarpeet ohjelmistolle ovat erilaisia.

Procountor Solo on käytännössä laajennettu versio Isoltan laskutusohjelmasta. Siinä on kaikki Isoltan ominaisuudet sekä lisäksi:

• Verkkolaskujen vastaanotto ja maksut

• Pankkiyhteys

• Kuittien kuvaaminen ja liittäminen tilitapahtumaan

• Kirjanpitoaineiston koostaminen ja toimittaminen kirjanpitoon kerran kuussa

Procountor Solo soveltuu maksuperusteiseen kirjanpitoon, eli kun yrityksen liikevaihto on alle 500 000 € / vuodessa. Joitain toimiala- ja henkilöstömäärään liittyviä rajoituksiakin on, mutta niitä voimme selvittää yhdessä kun otat meihin yhteyttä. Käyttöönotto vaatii myös, että yrityksesi pankkitili on yritystili.

Katso täältä hinnat ja lisätietoa: https://procountorsolo.com/hinnat/

Mahtavaa! Miten saan työkalun käyttööni?

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa saada työkalun käyttöösi. Autamme mielellämme sinua tunnistamaan itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

1. Nykyinen kirjanpitäjäsi

Jos sinulla on jo kirjanpitäjä (tilitoimisto), joka käyttää Procountor-ohjelmistoa saat Procountor Solon helposti käyttöön vaikka heti! Voit tarkistaa käyttääkö kirjanpitäjäsi Procountoria suomentilitoimistot.fi:n sivuilta.

Jos kirjanpitäjälläsi ei vielä ole Procountoria käytössä tai haluaa lisätietoa Procountor Solon tuomista mahdollisuuksista, autamme mielellämme. Voit myös ilmiantaa kirjanpitäjäsi meille niin kontaktoimme hänet. Tavoitat meidät täältä: https://www.isolta.fi/tuki/

Tämä vaihtoehto sopii siis sinulle, jos haluat jatkaa nykyisen kirjanpitäjäsi kanssa.

2. Solo + kirjanpito -paketti

Solo + kirjanpito on kiinteähintainen paketti, johon sisältyy sekä Procountor Solo -ohjelma, että kirjanpito palveluna kiinteään kuukausihintaan: 99 eur / kk.

Alv 24 % lisätään hintoihin.

Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos sinulla ei tällä hetkellä ole kirjanpitäjää tai haluat käyttöösi selkeän, kiinteähintaisen kirjanpitopalvelun.

Käytän Isoltan Arkhimedesta - mitä kirjanpidon palvelun käyttöönotossa tulee erikseen huomioida?

Procountor Solo korvaa Arkhimedeksen
Käytännössä Procountor Solon käyttöönotto vaatii siirtymistä pois Arkhimedeksen käytöstä. Saat kuitenkin asiakas- ja tuoterekisterisi tuotua Arkhimedeksesta Procountor Soloon, sekä voit jatkaa laskunumerointia siihen mihin jäät Arkhimedeksessa. Huomioimme myös Arkhimedes-laajuutesi laskutuskauden vaihdossa - pidämme huolen siitä, ettet maksa kahdesta ohjelmasta päällekkäin.

Tuttu asiakaspalvelu
Sama tuttu asiakaspalvelu palvelee sinua jatkossakin ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä sillä Procountor Solon ja Isoltan asiakaspalvelu yrittäjille toimivat samoissa tiloissa ja henkilöiden toimesta.

Arkhimedes tilisi laskutushistoria, kontaktit ja tuoterekisteri saadaan tuotua Soloon muutamalla napin klikkauksella, mikä helpottaa siirtymistä uuteen palveluun.

Jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme niin kartoitamme tilanteesi yhdessä ja autamme tunnistamaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.