Isolta tarjoaa ratkaisut myös yrittäjän kirjanpitoon. Jos haaveilet työkalusta, jolla hoidat kaikki taloushallinnon rutiinit laskutuksesta ja laskujen maksamisesta kuittien käsittelyyn ja kirjanpitoon – jatka lukemista!

Olemme kehittäneet täysin uuden yrittäjän tarpeisiin suunnitellun työkalun, Finago Solon, jolla yrittäjä hoitaa omat juoksevat taloushallinnon rutiinit helposti – samalla kirjanpitäjän hoitaessa kirjanpidon hänelle sopivalla työkalulla. Finago Solon taustalla toimii Suomen johtava kirjanpito-ohjelma Procountor.

Katso videosta miten Finago Solo toimii yrittäjän kirjanpitoarjessa

Tämän ratkaisun "juju" on se, että yrittäjä voi käyttää hänelle sopivaa ohjelmaa ja kirjanpitäjä omiin tarpeisiinsa soveltuvaa ohjelmaa ilman, että yhteistyö on jommankumman ehdoilla. Lähdimme kehittämään tätä ratkaisua tunnistettuamme, että yrittäjän ja kirjanpitäjän tarpeet ohjelmistolle ovat erilaisia.

Finago Solo on käytännössä laajennettu versio Isoltan laskutusohjelmasta. Siinä on kaikki Isoltan ominaisuudet sekä lisäksi:

• Verkkolaskujen vastaanotto ja maksut
  • Pankkiyhteys
  • Kuittien kuvaaminen ja liittäminen tilitapahtumaan
  • Kirjanpitoaineiston koostaminen ja toimittaminen kirjanpitoon kerran kuussa

Finago Solo soveltuu maksuperusteiseen kirjanpitoon, eli kun yrityksen liikevaihto on alle 500 000 € / vuodessa. Joitain toimiala- ja henkilöstömäärään liittyviä rajoituksiakin on, mutta niitä voimme selvittää yhdessä kun otat meihin yhteyttä. Käyttöönotto vaatii myös, että yrityksesi pankkitili on yritystili.

Mahtavaa! Miten saan työkalun käyttööni?

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa saada työkalun käyttöösi. Autamme mielellämme sinua tunnistamaan itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

1. Nykyinen kirjanpitäjäsi

Jos sinulla on jo kirjanpitäjä (tilitoimisto), joka käyttää Procountor-ohjelmistoa saat Finago Solon helposti käyttöön vaikka heti! Finago Solo ohjelman hinta on yrittäjälle 29 € / kk + kirjanpitäjän veloittama hinta kirjanpidon tekemisestä. Hintoihin lisätään alv 24%. Voit tarkistaa käyttääkö kirjanpitäjäsi Procountoria suomentilitoimistot.fi:n sivuilta.

Jos kirjanpitäjälläsi ei vielä ole Procountoria käytössä tai haluaa lisätietoa Finago Solon tuomista mahdollisuuksista, autamme mielellämme. Voit myös ilmiantaa kirjanpitäjäsi meille niin kontaktoimme hänet. Tavoitat meidät chatin kautta, sähköpostitse osoitteesta info@isolta.fi, tai puhelimitse numerosta 0207 418 928 (ma-pe 9-16).

Tämä vaihtoehto sopii siis sinulle, jos haluat jatkaa nykyisen kirjanpitäjäsi kanssa.

2. Accountor Go -palvelu
Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, johon sisältyy sekä Finago Solo -ohjelma, että kirjanpito palveluna kiinteään kuukausihintaan:

• Toiminimi 89 € / kk
  • Osakeyhtiö 129€ / kk

Hintoihin lisätään vuosittain tilinpäätös 149€. Tämä sisältää myös tehtävän tuloveroilmoituksen. Alv 24 % lisätään hintoihin.

Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos sinulla ei tällä hetkellä ole kirjanpitäjää tai haluat käyttöösi selkeän, kiinteähintaisen kirjanpitopalvelun.

Käytän Isoltan Arkhimedesta - mitä kirjanpidon palvelun käyttöönotossa tulee erikseen huomioida?

Finago Solo tai Accountor Go -palvelu korvaa Arkhimedeksen
Käytännössä Finago Solon tai Accountor Go:n käyttöönotto vaatii siirtymistä pois Arkhimedeksen käytöstä. Saat kuitenkin asiakas- ja tuoterekisterisi tuotua Arkhimedeksesta Finago Soloon, sekä voit jatkaa laskunumerointia siihen mihin jäät Arkhimedeksessa. Huomioimme myös Arkhimedes-laajuutesi laskutuskauden vaihdossa - pidämme huolen siitä, ettet maksa kahdesta ohjelmasta päällekkäin.

Tuttu asiakaspalvelu
Sama tuttu asiakaspalvelu palvelee sinua jatkossakin ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä sillä Finago Solon, Accountor Go:n ja Isoltan asiakaspalvelu yrittäjille toimivat samoissa tiloissa ja henkilöiden toimesta.

Jättämällä yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme joko chatin kautta, sähköpostilla osoitteeseen info@isolta.fi tai puhelimitse numerosta 0207 418 928 (ma-pe 9-16) niin kartoitamme tilanteesi yhdessä ja autamme tunnistamaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Meillä on suunnitteilla ratkaisu, jolla saa käyttäjän Arkhimedes tilin muutettua Finago Solo-tiliksi, joka helpottaa siirtymistä näihin uusiin palveluihin. Tämän kehittäminen vaatii kuitenkin vielä paljon työtä, joten emme uskalla luvata ajankohtaa, jolloin tämä tulee olevan mahdollista. Kaikkiin yllä mainittuhin hintoihin lisätään alv 24%.

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla info@isolta.fi tai puhelimitse
+358 207 1817 10  arkisin kello 9-16.