Kuinka luoda käteiskuitti?

Myyntilaskun voi muuttaa käteiskuitiksi laskun esikatselussa.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

Näin muutat laskun käteiskuitiksi:

• luo uusi laskuluonnos ja lisää laskuriveille myymäsi tuotteet tai palvelut

• paina 'Esikatsele ja laskuta' laskun vasemmassa yläkulmassa

• paina 'Laskun tyyppi' vasemmassa yläkulmassa, ja valitse 'käteiskuitti'

• valitse oikealta tapa, jolla haluat välittää kuitin asiakkaallesi.

Jos haluat tulostaa kuitin heti asiakkaallesi, valitse ensimmäinen vaihtoehto 'Luo PDF ja tulosta/lähetä itse'. Lasku latautuu koneellesi PDF-tiedostona, jonka voit tulostaa. Voit myös lähettää kuitin sähköpostilla valitsemalla 'Lähetä sähköpostipalvelun kautta'.