Useamman yrityksen laskutuksen hoitaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Kahden tai useamman yrityksen laskutuksen hoitaminen edellyttää useampaa Arkhimedeksen asennusta. Asennukset tehdään kukin omiin kansioihinsa. Kansiot kannattaa nimetä siten, ettei niissä ole sekaannuksen vaaraa, esimerkiksi "Arkhimedes Yritys A" ja "Arkhimedes Yritys B".

Pikaohje

Windows-ympäristö:

1. Ennen kuin asennat toisen Arkhimedeksen etsi ensimmäisen yrityksen Arkhimedeksen asennuskansio. Esimerkiksi Arkhimedeksen 6-versio asentuu oletusarvoisesti käyttäjäkansioon nimellä Isolta Arkhimedes.

2. Muuta tämän kansion nimi vastaamaan yrityksen nimeä.

3. Muuta kaikki käyttämäsi pikakuvakkeet (työpöydältä, käynnistysvalikosta yms) vastaamaan yrityksen nimeä.

4. Nyt voit asentaa uuden Arkhimedeksen puhtaalta pöydältä ilman että se sekoittaa edellisen asennuksen.

5. Toista myös tälle Arkhimedekselle kohdat 1-3.

Macintosh-ympäristö

1. Ennen kuin asennat toisen Arkhimedeksen etsi ensimmäisen yrityksen Arkhimedeksen ohjelmakansio. Luo uusi tyhjä kansio, jolle annat yritystä vastaava nimi.

2. Raahaa Arkhimedeksen ohjelmakansio tähän tyhjään kansioon.

3. Muuta kaikki käyttämäsi pikakuvakkeet vastaamaan yrityksen nimeä.

4. Nyt voit asentaa uuden Arkhimedeksen puhtaalta pöydältä ilman että se sekoittaa edellisen asennuksen.

5. Toista myös tälle Arkhimedekselle kohdat 1-3.

Ohjelmaversioita päivitettäessä kannattaa toimia huolellisesti ja tehdä päivitys yksi kerrallaan:

1. Avataan yritys A:n Arkhimedes ja kirjaudutaan sieltä ulos.

2. Päivitetään yritys A:n Arkhimedes ja varmistetaan että tiedot siirtyvät oikein vanhasta versiosta uuteen.

3. Suljetaan yritys A:n Arkhimedes

4. Avataan yritys B:n Arkhimedes ja suoritetaan uloskirjautuminen

5. Päivitetään yritys B:n Arkhimedes ja varmistetaan että tiedot siirtyvät oikein vanhasta versiosta uuteen.