Päivitysohjeet WIN 2.7

Tältä sivulta löydät tarvittavat ohjeet ohjelman asennukseen ja päivittämiseen.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Ohjelman version 2.7 ensiasennus

1) Lataa Arkhimedeksen asennustiedosto Arkhimedes2Setup.exe

2) Käynnistä asennustiedosto. Asennusohjelma ohjaa sinua asennuksen aikana. Ohjelma asentuu oletuksena Ohjelmatiedostot-kansioon (tai Program files-kansioon). Ohjelma tulee asentaa aina samaan paikkaan.

3) Käynnistä Arkhimedes. Kun ohjelma kysyy asennuskoodia, syötä koodiksi vakiokoodi 714212835tai koodi jonka olet saanut ohjelman suosittelijalta tai myyntiedustajalta.

4) Kun ohjelma on käynnistynyt, avaa ensin "Asetukset"-välilehti ja syötä yrityksesi tiedot.

Ohjelman päivittäminen 2.7 versioon tätä vanhemmasta versiosta

1) Ennen uuden version asennusta on suorita uloskirjautuminen vanhassa versiossa 'Päivitykset'-valikossa. Ohjelman tekee kustakin rekisteristä varmuuskopion Backup-kansioon ja ohjelma suljetaan.

2) Kopioi kaikki Arkhimedes tiedostot toiseen kansioon, mieluiten toiselle levylle (esim. muistitikulle) varmuuskopioksi. Mikäli päivitys jostain syystä epäonnistuu ja tietoja häviää, saat tiedot näin palautettua välittömästi.

3) Lataa Arkhimedeksen asennustiedosto Arkhimedes2Setup.exe

4) Käynnistä asennustiedosto. Asennusohjelma ohjaa sinua asennuksen aikana. Asenna ohjelma sellaiseen paikkaan, josta sen myöhemmin löydät helposti, esim. Ohjelmat-kansioosi. Ohjelma tulee asentaa samaan paikkaan mihin edellinen versio.

5) Käynnistä Arkhimedes. Mikäli et ole aiemmin syöttänyt ohjelmaan asennuskoodia, sinulta kysytään tätä koodia nyt. Mikäli et ole hankkinut ohjelmaa myyntiedustajalta etkä ole saanut koodia, syötä koodiksi vakiokoodi 714212835.

6) Mikäli vanha versiosi on 1.8 tai vanhempi aja toiminto 'Hae Arkhimedes 1.x-version varmuuskopio' 'Asetukset'-välilehdestä. Odota rauhassa, ohjelma tekee tietojen muunnoksen, joka vie aikaa.

7) Mikäli tiedot eivät tulleet uuteen versioon, tämä johtuu todennäköisesti siitä että uusi versio ei löytänyt edellistä versiota. Mahdollisesti et tehnyt uloskirjautumista vanhassa versiossa (versioissa 2.2.1 tai vanhemmissa tämä oli pakollista) tai asensit ohjelman eri paikkaan. Tässä tapauksessa tee päivitys uudelleen. Vanha versio löytyy tarvittaessa alkuperäisestä paikasta versionumeron mukaisesta kansiosta (esim. 2.6-versio löytyy V2_6-nimisestä kansiosta), käynnistä sieltä ohjelma Menu.fp7-nimisestä tiedostosta.