Saat tallennettua / tulostettua ALV-erittely -raportin näppärästi kirjanpitoraportit toiminnon kautta. Toimi näin:

1. Klikkaa päätasolta tai vasemmasta laidasta "Raportit"
  2. Valitse haluamasi raportointijakso. Jos haluat useamman kuukauden raportin, klikkaa "Muokkaa raportointijakso"
  3. Klikkaa "Lataa raportti" Laskukooste -raportin kohdasta.
  4. Valmis! Saat itsellesi käytettäväksi tai kirjanpitäjälle toimitettavaksi PDF raportin, joka sisältää ALV-erittelyt valitulta ajanjaksolta.