Saat tallennettua / tulostettua ALV-erittely -raportin näppärästi kirjanpitoraportit toiminnon kautta. Toimi näin:

1. Klikkaa päätasolta tai vasemmasta laidasta "Raportit"

2. Valitse haluamasi raportointijakso. Jos haluat useamman kuukauden raportin, klikkaa "Muokkaa raportointijakso"

3. Klikkaa "Lataa raportti" Laskukooste -raportin kohdasta.

4. Valmis! Saat itsellesi käytettäväksi tai kirjanpitäjälle toimitettavaksi PDF raportin, joka sisältää ALV-erittelyt valitulta ajanjaksolta.