Jos Arkhimedeksen työasemaversio on jäänyt päivittämättä ja koneeseen asennetaan Macin uusi käyttöjärjestelmä, ei ohjelma enää toimi. Ratkaisu on päivittää Arkhimedes uusimpaan versioon.

Arkhimedeksen päivitys aloitetaan normaalisti ohjelmasta käsin kohdassa Päätaso - Asetukset - Päivitykset. Tämä päivitystapa ei kuitenkaan välttämättä enää toimi, mikäli koneeseen on jo asennettu uusin käyttöjärjestelmä High Sierra. Mikäli Arkhimedeksen versio on vähintään 5.5, ohjelman voi päivittää suoraan siten, että ladataan uusin Arkhimedeksen asennuspaketti ja asennetaan se. Asennusohjelman pitäisi löytää viimeisin varmuuskopio ja lukea tiedot siitä uuteen versioon.

Arkhimedeksen asennuspaketin löydät osoitteesta https://www.isolta.fi/arkhimedes6/

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä Arkhimedeksen puhelintukeen: https://www.isolta.fi/tuki/puhelintuki

Jos vasta suunnittelet Macin päivittämistä, varmista ensin, että Arkhimedes-versiosi on vähintään 6.1.

Arkhimedes Mini ja Arkhimedes Laskutus kannattaa päivittää online-versioon.