Haluan siirtää Arkhimedeksen toiselle koneelle, kuinka toimin?
Haluan siirtää Arkhimedeksen toiselle koneelle, kuinka toimin?

Artikkelissa kerrotaan kuinka siirtää Arkhimedes toiselle koneelle.

Jana avatar
Tekijä: Jana
Päivitetty yli viikko sitten

Siirtäminen toiselle koneelle

Tietojen siirto tehdään siten, että luodaan varmuuskopio muistitikulle vanhasta koneesta ja palautetaan varmuuskopio muistitikulta uudelle koneelle.

1. Luo Arkhimedeksesta varmuuskopio muistitikulle

• Syötä muistitikku siihen koneeseen, josta haluat siirtää Arkhimedeksen.

• Päätaso -> Asetukset -> Ohjelma -> Varmuuskopioiden luominen, klikkaa vihreää nuolta kohdassa Varmuuskopio tehdään lisäksi seuraavaan polkuun

• Valitse muistitikulla oleva kansio, johon haluat tehdä varmuuskopion

• Klikkaa Luo varmuuskopio nyt!. Ohjelma luo valittuun kansioon 9 b-alkuista varmuuskopiotiedostoa (bContacts.fmp12, bContacts.fp7 jne.)

2. Siirrä muistitikku uuteen koneeseen

3. Asenna Arkhimedes uuteen koneeseen ensiasennuksena

4. Palauta varmuuskopio muistitikulta uuteen koneeseen

• Kohdassa 1. Tervetuloa Arkhimedekseen valitse Tietojen hakeminen vanhasta versiosta ja sitten Päivitä. Käyttöönottoavustaja avautuu

• Käyttöönottoavustajassa valitse Vaihda polkua

• Klikkaa Valitse polku ja valitse muistitikulta se polku, johon loit varmuuskopion vanhalla tietokoneella.

• Klikkaa Testaa ja jos testi onnistui klikkaa Jatka

Ohjelma alkaa hakea varmuuskopiota muistitikulta. Odota, kunnes tuonti on valmis. Tämän jälkeen siirto on suoritettu.

Ongelmia?

Jos kohdassa 3. ehdit käynnistää Arkhimedeksen siten, että ohitit vaiheen "1. Tervetuloa Arkhimedekseen", voit palauttaa varmuuskopion myös myöhemmin. Kun ohjelma on käynnistynyt kokonaan valitse välilehti Asetukset -> Ohjelma -> Varmuuskopion palautus / Aloita Varmuuskopion palautus, klikkaa "Valitse polku", valitse polku,  klikkaa "Testaa" ja lopuksi "Palauta varmuuskopio".

Jos siirtäminen ei näillä ohjeilla onnistu, olethan yhteydessä Arkhimedeksen asiakaspalveluun.