Isolta Arkhimedes -palvelussa toit tehdä laskuihin maksumerkinnät myös pankin viiteaineiston perusteella. Tai siis palvelu tekee merkinnät sinun puolestasi aineiston perusteella, eli vähemmän työtä sinulle. Toiminnallisuus on käytettävissä kaikilla käyttäjillämme, mutta viiteaineiston nouto on pankkikohtaista. Alapuolelta löydät sekä videon toiminnon käyttämisestä, että tarkemmat ohjeet viiteaineistolle.

Saanko pankin tiliotteeni luettua ohjelmistoon?

Valitettavasti suoraan pankista tulevaa tiliotetta ei saa luettua Arkhimedekseen, mutta viiteaineistotiedoston saa luettua ja voit sen perusteella tehdä maksumerkintöjä.

Mitä viiteaineistomuotoja palvelu tukee?
Viiteineisto pitää olla KTL-muodossa, joka kulkee yleensä nimellä Saapuvat viitemaksut. Tiedostopäätteessä voi olla pankkikohtaisia eroja, joten kannattaa varmistaa asia omasta pankistasi. Viiteaineisto on saatavissa kun sinulla on käytössäsi pankin yritystili.

Yksityiskohtaisemmat ohjeet:

1. Avaa laskulistaus

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "Toiminnot"

3. Valitse "Viitemaksujen sisäänluku"

4. Osoita pankista noudettu tiedosto tietokoneeltasi

5. Palvelu näyttää listauksen onnistuneista kirjauksista

6. Pidä vaikka kahvitauko työskentelystä tämän säästetyn ajan turvin