Näin tuot tuotteita ulkopuolisesta järjestelmästä Isolta palveluun
Näin tuot tuotteita ulkopuolisesta järjestelmästä Isolta palveluun

Näin voit lisätä Isolta palveluun tuotteita ulkopuolisesta järjestelmästä, esim. Excelistä, toisesta laskutusohjelmasta jne.

Jana avatar
Tekijä: Jana
Päivitetty yli viikko sitten

Isolta palveluun on mahdollista tuoda tuote- ja asiakasrekisteri ulkopuolisesta tietolähteestä. Tuotteiden tuontiin liittyvät ohjeet löytyy alempaa ja asiakasrekisteriin tuontiin liittyvät ohjeet löytyvät omasta artikkelista.

Tuotteiden tuonti
Tuotteiden tuonti onnistuu avaamalla "Tuotteet" näkymä ja valitsemalla oikeasta yläkulmasta "Toiminnot" ja sieltä "Tuo tuotteet CSV-tiedostosta".

Tuotteiden tuontiin liittyviä ohjeita:

• Tiedostomuoto: CSV (pilkulla eroteltu)

• Tukee kahdenlaista CSV-tiedostomuotoa: Alla mainittu ja työasemapohjaisella Arkhimedeksella tuotettu

• Rivejä yhtä tuontia kohti saa olla enintään 2000

• Soveltuu ainoastaan uusien tuotteiden tuontiin, ei vanhojen tuotteiden päivitykseen.

Tiedostoesimerkki tuotteiden tuontiin:
"Tuotenumero", "Nimi", "Yksikkö", "ALV %", "Hinta verottomana"
"1","Product 1","kpl","24","10.0000"
"2","Product 2","h","24","20.0000"