Arkhimedes Desktop
Asennus ja päivitys, Windows

Tältä sivulta löydät tarvittavat ohjeet Arkhimedes 6.5:n asennukseen ja päivittämiseen Windowsille.

Jari avatar
Tekijä: Jari
Päivitetty yli viikko sitten

Jos asennat ohjelman ensimmäistä kertaa, voit suoraan siirtyä vaiheeseen 2 ja ohittaa vaiheen 5.

VAIHE 1: Nykyisessä versiossasi paina Uloskirjautuminen-painiketta Arkhimedeksen Asetukset -> Päivitykset-välilehdeltä.

Ohjelma tekee kustakin rekisteristä varmuuskopion paikalliseen varmuuskopiokansioon ja ohjelma suljetaan.

VAIHE 2: Lataa Arkhimedeksen asennusohjelma IsoltaSetup.exe

VAIHE 3: Käynnistä asennusohjelma ja seuraa ohjeita

Asennusohjelma luo työpöydälle kuvakkeen Isolta Arkhimedes.

VAIHE 4: Käynnistä Isolta Arkhimedes

VAIHE 5: Käyttöönottoavustaja

Seuraavaksi Arkhimedes havaitsee vanhan version ja siirrytään päivityksen käyttöönottoavustajaan. Jos tiedot näyttävät oikealta, valitse "Jatka" ja ohjelma hakee tiedot vanhasta versiosta. Päivityksen aikana ei ole suositeltavaa käyttää muita ohjelmia samaan aikaan.

Onneksi olkoon, ohjelman asennus on nyt valmis! Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä henkilökohtaiseen käyttötukeemme.

Huomioita:

• Arkhimedes 6.5 vaatii vähintään 64-bittisen Windows 7 SP1:n ja 4 gigatavua muistia. Mikäli sinulla on vanhempi käyttöjärjestelmä tai heikompi kone, voit ladata Arkhimedes versio 5.5:n.

• Päivitys onnistuu ainoastaan versiosta 3.1 tai sitä uudemmista versioista. Mikäli sinulla on tätä vanhempi versio, päivitä ensin versioon 5.5.

• Emme suosittele ohjelman asentamista Program Files (Ohjelmatiedostot)-kansioon, joten on suositeltavaa käyttää asennusohjelman antamaa polkua (käyttäjäkansio).