Mottagning av e-fakturor
Hur betalar du inköpfakturor mottagna med Isolta?
Jana avatar
Skrivet av Jana
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går inte att betala inköpsfakturor direkt via programmet. Fakturor ska alltså fortfarande betalas i din nät- eller mobilbank. Det finns funktioner som hjälper dig att betala din faktura, med hjälp av en QR-kod eller virtuell streckkod.

Notera. Funktionen Inköpsfakturor är för närvarande endast tillgänglig för företag registrerade i Finland.

Gå till Inköpsfakturor och klicka på Betala fakturan:

Du kan skanna QR-koden med din mobila enhet:

Eller kopiera den virtuella streckkoden och använda den i nätbanken:

Fakturan visar också all information som krävs för betalning. Om du vill kan du lägga in dem i nät- eller mobilbanken manuellt.

Markera den som betald efter att du har betalat fakturan och håller du koll på köpfakturorna.