Att komma igång:
Hur använder man Isolta med en telefon?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan använda Isolta med en telfon eller tablet, även om det inte finns en app för det. I den här artikeln går vi igenom hur du får Isoltas ikon till din hemskärm så att du kan använda den som en app.

Ps. Du kommer inte hitta Isolta från App Store eler Play Store.

Så här lägger du till Isoltas ikon med en Android telefon eller en iPhone.

Android telefon:

Öppna Isolta med din telefons web browser:

1. Logga in

2. Klicka på Lägg till Isolta på Hemskärmen eller på de tre prickarna uppe till höger, bredvid websidans address

3. Välj sen "Lägg till på Hemskärmen"

4. Efter det finns Isoltas ikon i din hemskärm

För iPhone telefoner:

Öppna Isolta med din telefons web browser:

1. Logga in

2. Lägg till Isolta genom att klicka på ikonen i som synns på bilden:

3. Välj sen "Lägg till på hemskärmen"

4. Efter det hittar du Isoltas ikon i din hemskärm

Berätta gärna om du undrar över något! Vi hjälper dig gärna!