Vad kostar Isolta tjänsten och dess tilläggstjänster?
Eva avatar
Skrivet av Eva
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tjänsten är gratis som standard när du aktiverar programmet. I detta gratis läge kan du skicka 10 fakturor/12 månader kostnadsfritt via e-post eller skriva ut en PDF-fil. Denna gratisversion uppgraderas inte automatiskt till avgiftsbelagd version efter 10 fakturor. Så ditt konto är och kommer att förbli i gratisversion så länge du vill. Så det finns praktiskt taget ingen provperiod alls i tjänsten.

Om du vill aktivera det avgiftsbelagda versionen måste du prenumerera den separat. Prenumerationen görs via programmet under Inställningar > Beställning. En avgiftsbelagd abonnemang är alltid ett tillsvidareavtal och fortsätter automatiskt tills det sägs upp. Uppsägningen måste göras skriftligen till info@isolta.com, före början av nästa faktureringsperiod (kontrollera faktureringsperioden på den senaste fakturan vi skickade till dig).

Priser för finska företag hittar du här.

Priser för svenska företag hittar du här.