Miten lähetän laskun rahoitettavaksi?
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä laskuja voin sisällyttää Isolta Kassaturva -palveluun?

Nyrkkisääntönä voit rahoittaa yritysasiakkaiden laskuja (Suomalaiset yritykset ja organisaatiot). Rahoitettavaksi kelpaaville laskuille ei ole minimisummaa.

Voit rahoittaa laskut, jotka täyttävät nämä kriteerit:

• Lasku lähetetään yritysasiakkaalle

• Lasku on riidaton

• Laskua ei vielä ole lähetetty asiakkaalle

• Laskun eräpäivä ei ole mennyt

• Laskutettava tuote tai palvelu on toimitettu asiakkaalle

Ulkomaille lähetettäviä laskuja emme suosittele rahoitettavaksi.

Miten lähetän laskun Puro Financelle rahoitettavaksi?

Sen sijaan, että lähetät laskun asiakkaallesi, lähetät laskun suoraan Purolle verkkolaskuna, joka lähettää laskun edelleen asiakkaallesi.

Vaihda asiakkaan verkkolaskuosoitteeksi Puron verkkolaskuosoite:

• Verkkolaskuosoite: 00372771697301

• Välittäjätunnus: 003723327487

• Välittäjä: Apix Messaging Oy

Voit vaihtaa asiakkaan verkkolaskuosoitteen avaamalla asiakkaan kontaktikortti:

Näytä kontaktit → Avaa asiakas listalta → Muokkaa kontaktia → Verkkolaskuosoite.

Huom. Pidä kuitenkin asiakkaan yrityksen nimi ja Y-tunnus ennallaan.

Suositeltavaa on, että lähetät kaikki kyseisen asiakkaan laskut rahoittajan kautta, jolloin sinun ei tarvitse joka laskua laskuttaessa vaihdella vastaanottajan verkkolaskuosoitetta.

Miten merkitsen rahoitetun laskun maksetuksi Isoltassa ja raportoin rahoitettavat laskut kirjanpitoon?

Puro toimittaa sinulle viiteaineiston sekä raportin kirjanpitoon sähköpostitse. Voit valita raportointijaksoksi viikoittain tai kuukausittain. Viiteaineiston voi lukea sisään Isoltaan, jolloin laskut merkkaantuu maksetuksi.

1. Avaa laskulistaus (Näytä laskut).

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "Toiminnot".

3. Valitse "Viitemaksujen sisäänluku".

4. Osoita tiedosto tietokoneeltasi.

5. Palvelu näyttää listauksen onnistuneista kirjauksista.