Kontaktikortin monipuolisilla toiminnoilla pidät asiakkuudet hallussa
Kontaktikortin monipuolisilla toiminnoilla pidät asiakkuudet hallussa
Eva avatar
Tekijä: Eva
Päivitetty yli viikko sitten

Kontaktikortille voi yhteystietojen lisäksi tallentaa myös kaikki asiakkaaseen liittyvä yhteydenpito ja sovitut asiat. Seuraavan laskun yhteydessä, voit kätevästi tarkistaa, mitä asiakkaan kanssa on sovittu ja aloittaa laskun luomisen suoraan kontaktikortilta. Sitä kautta voit myös kätevästi tarkistaa yritysasiakkaiden mahdolliset maksuhäiriömerkinnät.

Kontaktitapahtumat välilehdellä näet kaikki asiakkaan laskut ja muut kontaktit kootusti ja voit luoda uusia kontaktitapahtumia. Esimerkiksi kun soitat asiakkaalle, voit kirjoittaa lyhyen viestin siitä, mitä puhelun aikana sovit. Tämä helpottaa huomattavasti myöhempiä yhteydenottoja asiakkaasi kanssa.

Laskut välilehdellä näet kaikki asiakkaalle tehdyt laskut ja lasku luonnokset. Listauksen laskuja voi järjestää esimerkiksi lasku numeron tai eräpäivän mukaan.

Täältä näet myös asiakaskohtaisen laskutusyhteenvedon, joko koko asiakkuuden ajalta tai halutulta aikaväliltä. Tätä yhteenvetoa ei voi tulostaa, Asiakkaan laskuista saat yhteenvedon CSV-tiedostona Näytä laskut osiossa.

Muistio välilehteä voi hyödyntää erilaisten asiakasryhmien laatimiseen. Laita ryhmän nimen eteen jokin sellainen erikoismerkki mitä ei kovin yleisesti käytetä esimerkiksi # tai ¤ (#Syyskuu, ¤AC-ryhmä), niin Näytä kontaktit osiossa voit hakea kaikki siihen ryhmään kuuluvat asiakkaat. Tälle välilehdelle voit myös kirjoittaa mm. asiakkaaseen liittyviä huomioita, ajatuksia tai lisämyynti ideoita.

Hyvällä asiakkuuden hoidolla pidät kiinni asiakkaista!