Verkkolaskun lähettäminen
Verkkolaskun lähettäminen virolaiselle yritykselle
Päivitetty yli viikko sitten

Yhä useampi virolainen yritys ottaa vastaan verkkolaskuja. Verkkolaskujen lähettäminen virolaisille yrityksille onnistuu Isolta -laskutusohjelman kautta melko vaivattomasti. Sitä varten pitää aktivoida ensin verkkolaskutus Viroon.

Toimi näin:

1. Varmista, että olet valinnut virolaisen asiakkaasi maaksi kontaktikortilla Viro.

2. Luo asiakkaallesi lasku ja klikkaa "Esikatsele ja lähetä lasku" -nappia.

3. Valitse laskutustavaksi Lähetä verkkolaskuna.

4. Aukeaa näkymä (katso alla olevaa kuvaa), josta voit lähettää verkkolaskutuksen aktivointipyynnnön. Klikkaa nappia "Aktivoi verkkolaskutus Viroon". Tämän jälkeen toimitamme pyyntösi eteenpäin yhteistyökumppanillemme, joka aktivoi verkkolaskutuksen 1 - 2 arkipäivän kuluessa. Lähetämme sinulle vielä erillisen viestin, kun verkkolaskutus on aktivoitu.

Aktivoinnin jälkeen pääset saman edellä mainitun polun (vaiheet 1 - 3) kautta lähettämään verkkolaskun.