Tiedotteet
Miten Isoltan tiedottaa palvelutuotannon kannalta tärkeitä asioita?
Miten Isoltan tiedottaa palvelutuotannon kannalta tärkeitä asioita?

Tässä artikkelissa kerromme mitä kanavia pitkin tiedotamme palvelutuotannon kannalta tärkeitä asioita.

Mona Rosenberg avatar
Tekijä: Mona Rosenberg
Päivitetty yli viikko sitten

1.5.2020 alkaen julkaisemme kaikki palvelutuotannon kannalta tärkeät tiedotteet Isolta.fi -sivuston Tiedotteet -osioon.

Palvelutuotannon kannalta tärkeät tiedotteet ovat esim. käyttöehtojen- tai tietosuojakäytäntöjen muutokset, hinnoittelumuutokset, häiriötiedotteet, muutokset lisäpalveluidemme palvelutarjoajissa, uudet yhteistyökumppanit.

Ensisijainen viestintäkanavamme kaikissa palvelutuotantoon liittyvissä muutoksissa on kuitenkin edelleen sähköposti. Lähetämme kaikki palvelutuotannon kannalta tärkeät tiedotteet asiakkaillemme sähköpostilla jatkossakin.

HUOM! Jos käyttäjä itse on pyytänyt poistoa meidän kaikesta sähköpostiviestinnästämme, myöskään palvelutuotannon kannalta tärkeät sähköpostiviestit ei tällöin tavoita asiakasta.

Tästä johtuen viestimme palvelutuotannon kannalta tärkeät asiat myös ohjelman sisällä. Eli vaikka asiakas olisi poistunut sähköpostiviestinnästämme, tiedotteet tavoittavat asiakkaamme ohjelman sisällä olevan viestinnän, sekä sivustomme Tiedotteet -sivun kautta.