Kirjanpito ja raportointi
Kuinka saan tulostettua kuukausittaisen ALV-erittely -raportin?
Kuinka saan tulostettua kuukausittaisen ALV-erittely -raportin?

Tässä artikkelissa kerrotaan kuinka saat tallennettua / tulostettua kuukausittaisen ALV raportin

Jana avatar
Tekijä: Jana
Päivitetty yli viikko sitten

Saat tallennettua / tulostettua ALV-erittely -raportin Myyntiraportit toiminnon kautta. Toimi näin:

1. Klikkaa päätasolta tai vasemmasta laidasta Myyntiportit

2. Valitse haluamasi raportointijakso. Jos haluat useamman kuukauden raportin, klikkaa Muokkaa raportointijakso

3. Klikkaa Laskukooste -raportin kohdasta Lataa raportti .

• Tiedosto tallentuu koneellesi ja voit joko tulostaa sen tai liittää sen sähköpostiin kirjanpitäjälle toimitettavaksi.