Laskuttaminen
Laskutusasetukset
Logon ja omien tietojen asettelu laskulla

Tässä artikkelissa kerron mitä vaihtoehtoja oman logon ja omien tietojen näyttämiseen laskulla on ja miten vaihdat niiden asettelua.

Antti Korpela avatar
Tekijä: Antti Korpela
Päivitetty yli viikko sitten

Omiin tietoihin syötetty logo vaikuttaa siihen, miten yrityksesi tiedot esitetään laskun vasemmassa yläkulmassa. Asetteluun ei vaikuta kuvan tiedostotyyppi tai pikselimäärä, vaan se, onko lisätty kuva leveä vai kapea.

• Jos kuva on leveä, omat tiedot tulevat sen alapuolelle yhteen riviin.

• Jos kuva on kapea, tiedot tulevat sen oikealle puolelle allekkain.

Tämä on automaattinen asetus, jota voi kuitenkin halutessaan muuttaa. Eli vaikka logoksi lisäämäsi kuvatiedosto leveä, omat tiedot saa siirrettyä laskulla sen alapuolelta sen vierelle. Muutos tehdään asetuksista.

Mene kohtaan Asetukset - Yritykseni tiedot - Logon asettelu laskulla. Voit esikatsella eri vaihtoehtoja suoraan avautuvasti ikkunasta ennen valinnan tekemistä. Esitystapaa ei siis tarvitse käydä erikseen katsomassa itse laskun esikatselusta.

Löydät sieltä neljä eri vaihtoehtoa asettelulle:

Sijoittele osoitetiedot automaattisesti logon perusteella (oletus):

Näytä osoitetiedot logon oikealla puolella:

Näytä osoitetiedot logon alapuolella:

Näytä vain logo:

Valitse vaihtoehdoista itsellesi sopivin ja klikkaa OK-kuvaketta. Asetus astuu tällöin voimaan kaikille tuleville laskuille.

Huomathan, että yrityksesi tiedot ovat aina esitetty myös laskun alareunassa. Ne löytyvät siis kyllä laskulta vaikka näyttäisit laskun yläkulmassa vain logon.